avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot da in judecata durata prea mare a unei biopsii?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot da in judecata durata prea mare a unei biopsii?

buna ziua. am avut si eu mama bolnava suspecta de cancer
si am cerut o biopsie , care deja are 6 saptamani si inca nu a venit
in acest timp, nu a venit rezultatul biopsiei, si mama nu a avut parte de tratamente ca s-a lovit peste tot de acelasi raspuns, ca le trebuie biopsia. si a decedat.
As vrea sa stiu care este timpul maxim pentru o biopsie , si daca as putea da in judecata pe cineva.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 17:43, 23 August 2013
Buna ziua,
Din cate stiu, rezultatul la o biopsie cel mai repede si cel mai repede vine dupa vreo 30 zile.
Depinde unde s-a recoltat proba si unde s-a trimis pentru analiza.
Biopsia s-a facut la Institutul Victor Babes , Bucuresti
Eu unu refuz sa cred ca poate dura mai mult de 6 saptamani o biopsie,
si din cauza asta mama mea a murit la 44 de ani, pai ce inseamna asta, as vrea sa trag la raspundere pe acei doctori de la care asteptam aceasta biopsie de mai bine de 6 saptamani.
am si documente , si tot , si pot dovedi acest lucru
Stimat forumist,

Din punctul meu de vedere, nu un avocat poate să vă răspundă la această întrebare. Cel mai bine ar fi să consultați un specialist în domeniul medical, pentru a vă spune dacă poate fi sau nu un malpraxis legat de această biopsie și de efectele sale - neacordarea tratamantului.

Cu această confirmare este necesar, ulterior, să consultați un avocat, pentru a vedea șansele începerii unui proces având drept obiect malpraxis medical.

Mai mult decât atât, în gestionarea unui proces de malpraxis, un avocat recurge, de regulă, la un expert-parte medic, ale cărui opinii le folosește și le respectă ca atare.

În ceea ce privește procesul respectiv, acesta este unul, din punctul meu de vedere, de dificultate maximă, incluzând temeiuri de drept multiple, cum ar fi Legea nr. 95/2006 modificată, elemente de drept penal, Art.2 al Convenției Europene...

Prin urmare, intrați în posesia unor opinii medicale concludente și, subsecvent, contactați un avocat pentru a vă apăra interesele.

Repet, un proces de malpraxis este prea complicat pentru a fi tratat superficial.

Cu stimă.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis Costache elena happy Costache elena happy Am fost operata in urma cu doi ani de fibrom ,mi-a fost taiata vezica urinara ,strangulat ureterul 4 luni cu pampers si o sonda in rinichi,am suportat o ... (vezi toată discuția)
Procedura medicala esuata. cum procedez? cllaudia cllaudia Buna ziua Sunt abonat al unui spital/clinica privata iar in urma unor controale de rutina mi s-a descoperit o afectiune precanceroasa. Dupa alte analize si ... (vezi toată discuția)
Malpraxis raluca_bra raluca_bra buna ziua, socrul meu a fost diagnosticat cu cancer la colon, a fost operat si a inceput sa faca chimioterapie, fiind luat in observatie de dna Dr. Mazilu ... (vezi toată discuția)